[web-devel] Users of Hamlet templates in Hakyll

Greg Weber greg at gregweber.info
Sat Aug 13 17:16:42 CEST 2011

Hi Jasper,

I use the Hamlet templates, although I am planning on staying on Hakyll 1
since it is meeting my needs.

What are you referring to as the mismatch between the two formats? Are you
referring to the old syntax that used '%' and '!'? That is very deprecated
now. I am using the new hamlet syntax for my blog.

Michael is on vacation for a few days, but he can better answer about
runtime support.

Greg Weber

On Sat, Aug 13, 2011 at 7:52 AM, Jasper Van der Jeugt <m at jaspervdj.be>wrote:

> Hello all,
> I've been thinking of powering up the template system in Hakyll a bit
> lately. However, the current support for Hamlet templates makes this a
> hard task. I was even thinking of dropping Hamlet support entirely for
> two reasons:
> - the runtime bindings seem to be available no more in the latest
> release of hamlet, making Hakyll dependent on an older Hamlet version;
> - the mismatches between the two formats.
> Obviously, I don't want to break any sites, so I would like to hear if
> anyone is currently using this feature, and what their opinions are.
> Cheers,
> Jasper
> _______________________________________________
> web-devel mailing list
> web-devel at haskell.org
> http://www.haskell.org/mailman/listinfo/web-devel
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.haskell.org/pipermail/web-devel/attachments/20110813/b897d23f/attachment.htm>

More information about the web-devel mailing list