Study guides

Q: How many feet per second do you travel at 75 miles an hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

You travel 102.67 feet every second at 70 miles per hour.

Divide the 90 miles by 3600. That's the amount of miles you travel in a second. Then convert this from miles to feet.

44 miles per hour is 64.53 feet per second.

You will travel 73.3 feet every second.

34.09 miles per hour.

At 10 miles per hour, a car will travel 52800 feet in an hour. Divide by 60 minutes and the car will travel about 800 feet per minute or 14.66 feet per second.

At two feet per second, you will travel 1.364 miles in one hour.

22.5 miles per hour.

At 50 miles per hour you are traveling 73.3 feet every second.

80.67 feet per second.

60 miles per hour is 88 feet per second, so at 60 miles per hour you would travel 176 feet in two seconds.One mile is 5280 feet. One second is one 3600th of an hour. Therefore, one mile per hour is 5280 divided by 3600, or 1.4667 feet per second. Multiply that by 60 and then by 2, and you get 176 feet per two seconds at 60 miles per hour.

1 mile per hour = 22/15 = 1.4666... feet per second (rounded, repeating)The following are exact numbers:-- 15 miles per hour = 22 feet per second-- 30 miles per hour = 44 feet per second-- 60 miles per hour = 88 feet per second-- 90 miles per hour = 132 feet per second-- 120 miles per hour = 176 feet per second

45 miles per hour = 66 feet per second

80.67 feet every second at 55mph

30 miles per hour is 44 feet per second.

About 7.33 feet in one second at five miles per hour.

1 mile = 5,280 feet, so 70 miles per hour = 5,280 x 70 = 369,600 feet per hour 1 hour = 3,600 seconds, so 369,600 feet per hour = 369,600 / 3,600 = 102.667 feet per second.

22 feet/second = 22*60 = 1320 feet per minute =1320*60 = 79200 feet per hour = 79200/5280 = 15 miles per hour.

51.33 feet per second at 35 miles per hour.

At 55 mph you are traveling 80.66 feet per second and after one hour at that speed you will have traveled 290,400 feet.

9.5333 feet

36.6 feet per second at 25 miles per hour.

A baseball moving at 90 mph is traveling at 132 feet per second.

58.6 feet per second at 40 miles per hour.

45 miles per hour is equivalent to 66 feet per second. Therefore, it would take 19.7 seconds to travel 1300 feet.