Arkadasa yardimci olalim

Dr. Ahmet Yalcin burak.senguel@gmx.de
Sun, 27 Apr 2003 15:22:14 +0200


Arkadaslar, lütfen dikkate alin, yardimci olalim:


Merhaba,

cok zor durumda ve baska caresi kalmamis biri olarak hosgörünüze ve insan sevginize siginarak sizden bana cok kisada olsa kulak vermenizi rica edecegim.

Ben, 34 yasinda evli ve 4 yasinda olan bir cocuk babasiyim. Aile hayatimizin sorunsuz ve mutlu sekilde devam ederken biricik oglumuz aniden rahatsizlandi. Uzun süren arastirmalar sonucu oglumuz Ali Can'in kalbinde hayati bir fonksiyon bozuklugunun bulundugu doktorlar tarafindan tespit edildi. Oglumuz cok acil sekilde ameliyat olmazsa maalesef hayata gözlerini yumacak.

Ancak ne varki ameliyat icin gerekli olan parayi ödememiz bizim icin mümkün gözükmüyor. Bu nedenle uzun ugraslar sonucu iki önemli Internet sirketi ile yaptigimiz görüsme sonucu, bize her mailde gönderecegimiz link'in tiklanmasi durumunda cocugumuzun ameliyat masraflarina 10 Cent (= 0,10
Euro) katkida bulunacaklari yönünde anlasmaya varabildik.

Bu dogrultuda sizden rica edecegimiz, sizi sözkonusu sirketlerin sayfalarina yönelten bu linki tiklamaniz. Bu linki tiklayarak sizinde ameliyat masraflarini karsilamamizda katkiniz olabilir. Sizden bu zor durumumuzda istedigimiz sadece bir tik.

>> TIKLAYINIZ --> 

http://partners.webmasterplan.com/click.asp?ref=160073&site=2514&type=text&tnb=1 
 

Bunun yaninda bu emaili tüm tanidiklariniza gönderirseniz bize son derece yardimci olursunuz. Ne kadar kisi linki tiklarsa, gerekli olan ameliyat masrafini yakalayabilmemiz o kadar olasi olur.

Hos görünüz icin tesekkür eder, saygilarimi sunarim.

Mehmet Can Yakupoglu.