[xmonad] Bug with ghc's XFT binding?

Tony Miller mcfiredrill at gmail.com
Tue May 19 19:25:36 EDT 2009

So what you're saying is, the chinese characters display correctly with the
chinese font, but incorrectly with a non-chinese font. Sounds like
everything is working to me. ;)

Unless you are saying that the chinese characters work with the other font
in programs aside from xmobar?

On Sun, May 17, 2009 at 10:09 PM, Chengqi(Lars) Song <songcq at gmail.com>wrote:

> hi,
> I'm using xmobar with xmonad. I found that it's hard to display Chinese
> characters in xmobar. So I made the following tests:
> Set up:
>  1. my system locale is en_US.utf-8
>  2. my xmobar is compiled with xft and utf8 support
>  3. in my xmobarrc, the font is set to be "xft:monospace-6"
>  3. in terminal, I run "cat | xmobar ~/.xmobarrc"
> The results:
>  1. English can be displayed well. But all Chinese characters are displayed
> in squares.
>  2. If I change the font in xmobarrc to be a Chinese font "xft:SimSun-6",
> then the display is correct.
> So I guess it might be a bug of xft binding in ghc's library. Do you have
> similiar experience in xmobar or someother programs?
> Regards
> Lars
> _______________________________________________
> xmonad mailing list
> xmonad at haskell.org
> http://www.haskell.org/mailman/listinfo/xmonad
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.haskell.org/pipermail/xmonad/attachments/20090519/4fb20226/attachment.html

More information about the xmonad mailing list