Chris Dornan chris at
Fri Jul 29 23:19:15 CEST 2011

Thanks Daniel.

I have just now built the 7.2.1 RC1 with integer-simple on CentOS 6 with the same failure.

It doesn't surprise me -- there is clearly something in my setup that is causing this problem.

But it's good to get it confirmed  -- thanks!


-----Original Message-----
From: Daniel Fischer [ at] 
Sent: 29 July 2011 22:02
To: glasgow-haskell-users at
Cc: Chris Dornan
Subject: Re: integer-simple

On Friday 29 July 2011, 18:51:23, Chris Dornan wrote:
> Hi All,
> I am still having difficulty getting a plain GHC build with 
> INTEGER_LIBRARY = integer-simple. (I outlined my problem here 
> yesterday
> <
> 31
> .htm l> .)

> RHEL 5 and 6 are very different development environments yet all my 
> attempts to build with a variety of source trees from 6.12.1 to 7.0.4 
> with INTEGER_LIBRARY = integer-simple has ended here. There is clearly 
> something I am doing wrong! (Though it is difficult to see what.)
> Does anybody have any idea what could be causing this?

Not I, sorry.

> Is anybody else doing integer-simple builds?
> It would be nice to get some info on the configurations that are 
> working.

After your post yesterday, I built HEAD with integer-simple (build flavour perf, though, not quickest; openSuSE-11.4, x86_64; built with 7.0.4) and it worked [ghci and a few test programmes].

Maybe you should try building with GHC-7 (and different build flavours?).


More information about the Glasgow-haskell-users mailing list